Tonårsliv

Bröst, mens och fett hår,
Killar, svek och feta lår.
Stå ut med kompisar som din rygg vänder,
Stå ut med allt skit som händer.
Ta emot mer och mer smärta,
Bara vänta på att någon ska krossa ens hjärta.
Sedan supa sig full, Röka massa cigaretter,
Svälja mer och mer tabletter.
Skära i sina armar djupa sår,
Dölja hur man ständigt mår.
Börja banta, få anorexia, bli undernärd.
Välkommen till tonårstjejers underbara värld.


Sometimes

Jag förstår verkligen inte mig på tjejer sometimes, Vi bråkar skriker och trycker ner varandra tills någon börjar tar åt sig. Men det tar ett bra tag, och vi kan va sura på varandra i månader. Varför gör vi inte som killarna bara klappar på varandra och sen är det bra. Men nej nej vi ska vara såå jävla jobbiga och så, för det njuter tydligen vi tjejer av.

Sen är om någon är lite rundare än alla andra som är de fet tjocka och äckliga, va är det för helt om man går upp lite i vikt. Ja jag kan erkänna att jag har gått upp min 14kg på ett år, många tycker det är mycket och helt sjukt. Men ibland blir det bara så och visst jag kan gå ner i vikt och min läkare säger att jag måste gå ner 10kg. Varför ska jag göra som hon vill? bara för hon tycker det. Jag mår bra i mig själv, jag är säker i mig själv. Visst ibland tycker jag själv att jag är lite för rund, men för det är jag inte fet. Fet är de som väger 150kg och så, visst jag är mullig och jag kan leva med det. Men shit de som säger att jag är fet, bevisar bara hur jävla osäkra de är i sig själva.

Jag har blivit kallad hora i ungefär ett år, visst jag tar inte åt mig mycket. Men det sårar när det inte är sant, skulle du själv vilja höra hur folk kallar dig hora äckel och tjock.

Jag har min svagheter, jag blir arg lätt och jag har ett jävla temprament. Jag slår när det gäller och jag blir förbannad när någon kallar mig hora slampa och slyna för jag vet me mig själv att det inte är sant. Och jag är lika jävlig tillbaka, det är min svaghet. Jag kan inte sluta när jag måste, det är jag jävligt svag på och jag försöker varje dag att kämpa att komma över det. Men det hjälper inte om man får äckliga kommentarer av andra tjejer. Det är väl mitt val va jag gör me mitt liv lika mycket som det var din mammas val att skaffa dig elr dina syskon. Man ska aldrig låta någon ta din värdighet, den är bara din och du ska leva för den. Man ska vara annorlunda och sticka ut lite, varför va som alla andra?. Ta tex på bussen alla sitter ner och är tråkiga, det är då man ska pigga upp stället skratta lite högre och bara låta lite extra högt. Man behöver inte skrika och leka idiot, för då ser blir man bara irreterad. Man kan liva upp stället lite, jag vet me mig själv att jag har svårt och sitta still en längre tid, då jag tror att jag har adhd, men jag skäms inte för det. Jag brukar hoppa runt på tåg och leva loppan och jag älskar det. Jag njuter verkligen att inte vara som alla andra och jag har min egna sjuka humor som jag trivs me. Jag kommer aldrig någonsin ändra mig, för andra tycker jag är knäpp i huvudet. Ensam är stark liksom, det är det jag är ganska ensam jag har min kille och några vänner men inte 250 kompisar, men jag mår inte dåligt av det. Jag gillar det liksom, det bevisar att jag inte behöver alla människor som vissa behöver. Och det är också därför jag har mer killkompisar en tjej kompisar, för jag trivs bättre killar. De bråkar inte de ger inte en elak kommentar 1 gång i minuten. Men visst vissa idioter gör ju det, men antar att det håller till killar. Men vi är alla lika värdiga och alla lika bra, så sluta tryck ner på varandra.

Kom igen nu tjejer.


Fixade bilder..

   
jag och älskling pussas


Älskling<33

          
   Lilla jag                                                                                    


jag och robin pussas

  
Me                                                                                              


 Jag och Robin

       
Vi igen                                                                             




Sophie min älskling

Såå bilder jag har fixat till under dagen,  va gör man inte när man har tråkigt?..
Såå  va tycker ni? Kommenterar om ni vill ha programet, det är gratis, lätt och roligt=)..

Najs Najs!

Klockan är prick 16:00 och det är underbart. Jag skippade att åka möta min älskling, då det kändes onödigt. Men iaf nu sitter jag i min säng och med tidningen klick i högsta hugg, lite skvaller skadar aldrig liksom. Det är alltid lika kul att skratta åt lite folk i usa. Hihi ja jag gillar skadeglädje=), så nu ska jag lägga mig rak lång i sängen och läsa=). Så kommer älskling också snart och myser me mig=).. Kan det bli en bättre fredags eftermiddag? svaret är nog nej.. Men jag kastar nog in ett inlägg senare

Puss och kram på er nu:)


Jag Älskar Dig<33



-Jag älskar Dig Robin
- Du är mitt allt
- Du är mitt ljus i mörkret
- Du är bara min älskling
- I fucking love you
24/10-08
- Bästa dagen i mitt liv
- Det ska vara du och jag föralltid<333


Lovely moderfucker!;)

Jag är nästan klar, jag börjar bli mer och mer stolt över mig själv liksom. Hur kan man vara så underbar som mig? haha egoist japp det är jag det ;)
Jag är nu klarat av två saker till under denna dag och jag börjar faktiskt gilla mig själv. Nu har jag bara några saker kvar innan jag kan trippa tll min lilla älskling, som jag har saknat sååå under denna dag. Jag behöver Robin, han är mitt allt och lite till. Jag måste typ vara bäst elr någonting;), hehe fan va jag är egoistisk av mig nu. Jag ska ladda upp lite bilder på min outfit och så vill jag bara bevisa för alla att de bara avgudar mig.. Ja jag är ett oslagtbart självförtronde;)


Oooh I´am hot;)


Lovely lovely




[x] klä på mig
[x] sminka  mig
[x] fixa håret
[x] städa rummet
[x] kolla klart på filmen
[ ] fixa disken
[ ] bädda sängen
[x] platta håret
[ ] ringa mamma
[ ] gå ut me hundarna

underbart

Min lista över att göra saker innan jag sticker har nu ökat.

Jag ska hinna

[ ] klä på mig
[ ] sminka  mig
[ ] fixa håret
[x] städa rummet
[x] kolla klart på filmen
[ ] fixa disken
[ ] bädda sängen
[ ] platta håret
[ ] ringa mamma
[ ] gå ut me hundarna

Men jag är då redan klar me två saker. Bara några saker kvar. Haha vilket liv, men det är lika bra att jag sätter igång nu. Annars blir jag såå stressad.

Whatever!

Jag vet egentligen inte varför jag ens skriver det här inlägget, jag är trött och helt slut kört fast klockan bara är 09:56.
Så det ä r bara några timmar kvar innan jag ska åka och möta min älskling på jobbet. Så innan dess ska jag hinna
[ ] sminka mig
[ ] klä på mig
[ ] städa rummet
[ ] kolla klart på filmen

Om jag ska tänka på hur jag är ganska seg, så jag antar att jag bara hinner me sminka mig och klä på mig. Sen får jag väl hoppas på att någon annan snäll gulleplutt kan städa åt mig vilket aldrig kommer hända.. Så innan klockan 13:00 ska jag försöka hunnit städa och kollat klart på filmen . Så har jag ungefär en timme på mig att hinna klä på mig och sminka mig. Vilket är ett jävligt stort problem för mig, det är ungefär mitt problem idag så kallas i-landsproblem ..

Men nu ska jag försöka hinna liksom och det lär ta ett tag, så om någon kan va snäll och berätta för mig varför i helvete jag sitter här och skriver detta meningslösa inlägg.. Så nu är det dags för mig att klia..

Puussi


Till minne av Sophie!<33

Gumman jag glömmer dig aldrig, du var min solstråle och min ängel. Du hjälpt mig upp på fötter när jag mådde dåligt, du fick mig att förstå. Du lyssnade allt på mig när jag behövde prata, jag vet att du inte hade det lätt och detta kanske inte var bästa ut vägen. Men nu får lugn och ro nu, nu kan du äntligen få det lugnt. Vila i frid gumman, hoppas du får det bra hos pappa din.
Jag lovar jag ska leva för dig nu gumman, för alla gånger du hjälpt mig.

Vila i frid min ängel, sjukt många pussar och kramar på dig<3333


Very happy!<33

Tjoooho bebes!<33

Det är torsdag och sista dagen på min prao, sorligt väldigt sorligt. Men jag är ändå glad, jag ska försöka flörta lite lätt med mamma och se om jag får ta hål i tungan liksom. Det är något jag alltid viljat ha, so fuck alla andra som säger nej och blablabla. Jag skiter i det, jag vill, jag ska och jag tänker gör det.
Jag vet att robin inte vill det, och jag får faktiktiskt inte ärligt talat för honom. Men jag himlar me ögonen och gör det ändå, Jag kommit till nivån i mitt liv där jag ska testa saker. Hitta på massor av bus och bara vara 14år, jag vet inte ens själv om jag är redo att skaffa mig ett seriöst förhållande när jag 14år och leva me det i resten av mitt liv. jag känner redan nu att jag behöver leka av mig, dricka mig full och hämta någonstans där jag själv inte vet va det heter. Flörta me massa killar och ha kul, men nej jag är 14 har en kille som är 6år äldre och han vill skaffa ett seriöst förhållande. Jo visst vill jag förlova mig skaffa barn och gifta mig. Men inte nu det är nu jag vill leva upptäcka saker och ha grymt roligt.
Men man kan väl inte få allt har i livet, ja jag älskar robin av hela mitt hjärta. Men ibland förstår han nog inte bara mig, bara för han har varit där redan har inte jag varit det. Men men skitsamma, jag har fastnat har och det här jag kommer sitta fast i resten av mitt liv. Jo visst det låter deprimerande, men jag funderar på om man kanske lär sig att leva me det.. Haha gud vilka hemska tankar jag kan ha på morgonen. Det är  väl inge fel att skaffa seriöst förhållande vid 14års åldern, elr jjo kanske lite. .Men whatever, jag är lycklig och har en underbar pojkvän. Men gnäll inte på mig sen när jag är 45år och har 3barn och robin alltid "jobbar"- knullar sen över på jobbet. Thaha kan verkligen leka deprimerand, men det kanske är jag som är den otrogna jäveln. No no noway, jag är en ängel me rosa vingar och lila små moln under mig. Iaf i mitt önsketänkande,  som aldrig kommer ända. Men jag är iaf stolt över mig själv, jag har snart läst klart min engelska bok. Det där var bara för att påminna er om hur jäkla duktig jag är i skolan och sliter röven ur mig, men jag lär aldrig få beröm av någon annan än mig själv. Så det får väl duga i ett litet tag iaf.
Klockan är 07:19 och jag börjar inte först om en timme och tio minuter, fast jag är alltid där vid 8tiden=).. Gud de måste verkligen avguda mig, elr så får vi hoppas på det små bebes.
Jaja skitsamma, Va händer påskafton?
Och i helgen liksom?
Själv ska man spendera påskafton me robin släkt, sen på söndag far jag hem till mami=). Sen är det LEDIGHET!!! YEAH.. Gud jag har mina små glädjeskirk ibland inget att vara rädd för (Tror jag)..
Men nu ska jag käka frukost och sen tagga till praoen=), underbart..

Pusss mina små bebes!<333=)






Love it!

Hej hopp er små sötisar!

Sista dagen för den här veckan och det känns skönt, men ändå sorligt.
Jag lovar jag skulle göra va som helst bara jag inte behövde sluta praoa.
Det är helt underbart, visst känns det i både rygg och hela kroppen. Men ändå,
barnen är helt underbara och söta. Jag skulle göra va som helst för att slippa gå till skolan igen.
Men icke sa nicke, jag ska minnsan gå till skolan och plågas. Men jag lovar er, I will be backe;).
Även om ungarna gråter, skriker och är väldigt kobbiga ibland. Så kan de ändå va änglar,
och alla är lika söta liksom=)..
Men jobbet börjar kalla på mig, elr rättare sagt bussen. Missar jag den måste jag gå,
med en stor, tung och klumpig väska. Som aldrig kommer hända=). Fast bussen går inte först om 10 minuter, but jag är väldigt seg av mig..
Men ni får har det toppen, idag blir det att hälsa på mamma också=)

Puss på er skitungar!<33


Oh shit

Heeej babes;)

Det har varit en jobbig vecka, men den är ändå inte slut än. Den som säger att jobba me små barn inte är jobbigt kan slänga sig i väggen tycker jag.
Efter 4dagar me små barn så har jag så ont i ryggen så jag dör, och trött som en galning. Dessutom så har jag alltid huvudvärk när jag vaknar.
Jag praoar me 1-3 årningar, de är grävande. De skriker, slåss, gråter, bajsar, kissar, snorar och helt jobbiga ibland. Men de är ändå något helt underbart, jag älskar de verkligen. Jag är såå nöjd att jag fick den här praoplatsen, jag hade inte vilja varit någon annanstans.
Men iaf nu ska jag ta och möta upp robin i centrum sen hem och äta pannkakor. Nu får ha det sååå bra
Puss på er babes;)<333



RSS 2.0