...



Fan börjar deppa nu på nytt och jag orkar inte me det längre. Jag vet fan inte va jag ska göra för att orka me livet mera, jag försöker förstå varför allt blir såhär för mig?. Men fan jag kommer inte orka mera, börjar inte du tröttna på att ljuga för mig? Varje jävla dag går jag i oroa att du ska vara otrogen om på nytt. Och det kommer väl komma en dag, och då sticker jag från denna jord. Jag har fan ingenting på denna jord att göra. Jag behöver dig inte elr någon av er som lever. Jag pallar inte mera, jag vill inte vara här. Jag vill bara vara den där flickan som jämt är lycklig. Men du sviker mig om på om, alla jävla gånger jag har förlåtit dig och tagit emot dina ursäkter. Nu är det fan slut på det, 4månader me dig och de är borta nu för jag orkar inte mera me dig. Du kan bara sticka åt helvete. För jag är trött på det här nu. Jag vill inte vara orolig längre och jag pallar inte längre att jag jämt ska få höra alla gånger jag har gjort något fel. Det är slut nu och det är föralltid. Glöm att jag någonsin kommer tillbaka till dig ditt äckliga lilla svin!

Jag är trött på att gråta varje jävla enkel dag för du ska bete dig som ett svin, jag älskade dig. Men min känslor har blivit till hat till dig och jag tänker inte göra något åt det. Jag vill inte ha dig mera och du kan gå till din äckliga lilla fitt sandra. Som hon är såå jävla perfekt när du har läst det här har jag redan stuckit långt ifrån dig och räkna inte med att jag hör av mig till dig igen. Du kanske tycker jag är en jävla fitta för jag skriver det här. Och? tyck det då. Jag är iaf inte otrogen och jag går inte bakom ryggen på dig i 3månader. Du va för fan förlovad till äcklig pucko! Fan orden värmer inte det minsta kanske men det var inte heller meningen!
Mitt pyske har börjat leka i mitt huvud igen och jag börjar få mina självmordstankar tillbaka och va ska jag göra åt det?.. Gråta lite mera och hoppas det försvinner. Men allt är inte så jävla lätt längre och jag börjar bli trött på det här!! Jag vill inte leva såhär mera längre. Jag vill försvinna och jag ska fixa det nu. Och det är ingenting du kan göra åt det lilla du..
Alla säger att jag är värdelös och värsta horan, tyck det då för jag är inte mer än människa. Men jag vet att jag kommer alltid vara bättre än dig och alla andra jävla svin. Mitt liv är ett jävla fucking lek.

Jag lämnar allt bakom mig och jag tar steg för att lämna mitt liv!!!
Bye bitches!!


Till min Älskling!<3333



Jag vet inte vart jag ska börja riktigt, det är mycket som har gått snett i vårat förhållande. Och mycket har varit underbart liksom. Så det är liksom ganska jobbigt i mellan åt, men vi kämpar ju och vi tror på oss själva. Men hur ska vi kunna klara av det om vi fortsätter ljuga för varandra. Men skitsamma det var inte det jag skulle skriva om till dig=)...


Älskling du betyder mycket för mig, utan dig skulle jag nog inte klarar av en dag. Visst vi bråkar, men herregud vilka gör inte det. Och livet är en ren jävla chansning.. Jag vet att allt inte har gått bra mellan oss hjärtat. Men det kommer bli en ändring på det från och med nu liksom.. Men du är nog den bästa killen jag har haft och jag skulle inte byta ut dig mot någon annan, även inte ens om jag fick välja=).. För du har hjälpt mig så mycket i mitt liv och även om du har svikit mig mycket så har du funnits där för mig och trott på mig. När Jag bara viljat döö, och det är tack vare dig jag står upp idag älskling. Såå mycket jag har förändrats genom de här dagarna och månaderna me dig, det är faktiskt helt otroligt.
Jag har fått kämpat me så jävla mycket i mitt liv, jag har fått kämpat för att leva. Men när du kom in i min lilla värld så förändrades såå grymt mycket me mig. Och vissa saker inte bra, men en hel del är så bra att man blir tårögd. Från en liten flickan som blev förstör av sitt ex som bara ville dö, till en liten flicka som älskar att leva och har en underbar pojkvän=)..
Jag har mått så dååligt att ibland undrar jag varför jag kom till denna jord och då tänker jag på dig och jag inser att det är nog för jag skulle hitta dig=). Jag har gått genom saker jag inte borde ha gjort, jag har valt helt fel väg liksom. Men nu är det bara ett förflutet. Men alla gånger jag har sagt att jag ska ta livet av mig. Men det är min feghet som gör att jag är kvar här.. Men älskling du har riktigt hjälpt upp mig på fötter, fråga är om du är ängel för du är så himla lik och jag älskar dig min lilla sötnöt=).. 
Du är en speciel människa och du har hjälpt mig ifrån alla svåra stunder. Jag har aldrig älskat någon som jag älskar dig baby. Utan dig  i mitt liv, inte värd några sekunder. Du räddade mitt liv, va gör en ängel här på jorden?..
Jag vet inte va jag ska ta mig till, min kärlek till dig är så jävla enorm älskling. Du har ställt upp på mig så grymt jävla mycket, alla gånger du har hjälpt mig och gud va du är underbar.. Även om du har svikit mig i en lång tid, så spelar det ingen roll för det var mig du valde inte henne. Så va spelar det för roll?. Du lämnade henne för mig, och det är fan helt otroligt. Men ibland vill jag bara falla ner och somna in i en jävla död och inte vakna upp. Min steg till skiten blir för tunga ibland och allt är bara skit där. Men du får mig att lysa upp som månen på himlen, jag vill ge dig hela mitt liv. Det är dig jag vill dela mitt liv me, du får mig att skratta och alla mysiga stunder vi har haft älskling. Jag blir fan tårögd av att tänka på det här. Men hur ska jag veta att du vill stanna hos mig föralltid älskling?, jag får väl chansa och tro på det bästa. Kommer du ihåg första gången vi träffade älskling?, vid märsta och du fick mig att skratta som en liten mupp och det sa klick mellan oss så som det aldrig har gjort för mig förut. Kommer du ihåg? Att jag hota att aldrig prata me dig mera om du inte ville träffas den dagen, och du tog dig tiden att åka till mig bara för en kort stund och vi hade kul tillsammans. Hehe kommer du ihåg? att min första tanke me att börja prata me dig va för jag ville driva me dig. Men det skapades känslor mellan oss.. Du fick mig känna mig älskad och värdefull, du gjorde mig glad=). Thihi kommer du ihåg? Vår första kyss, det kändes verkligen som jag svävade upp till himeln och tillbaka ner igen=). Varje gång du kysser mig på min kind gör mig varm i hela kroppen och jag vill bara hålla om dig och aldrig släppa taget om dig älskling. Den här texten till dig blir lång och det kan nog ändå inte beskriva mina känslor för dig älskling. Jag vill aldrig släppa taget om dig, jag ska alltid finnas vid din sida älskling. Jag ska vara hos dig när du har det som svårast, jag vill ingent annat än att dela mitt liv me dig hjärtat!<3333=)

4 Underbara månader med dig hjärtat=)

Jag älskar dig min Robin<3333=)

Måndag=)

Sitter vid Robins dator och väntar faktiskt på att han ska sluta jobbet=). Har kollat på film me Rebecca (hans låsas syster)..
Sen nu sitter jag här och latar mig, kollat lite på filmer jag vill se och ska prata me Robin. Jag vill se jeppers creeper 1&2=)..
Jag vet faktiskt inte va jag ska göra just nu, fundera på att möta robin vid station sen. När han har slutat, Men ska väl antagligen kolla på mer filmer som han inte slutar först 17=(.. Men ni får ha det grymt bra, jag kommer förmodligen inte uppdatera inlägg så mycket i veckan. Men jag ska försöka det lovar jag=).. Men puss på er så länge=)<333

 Riktigt bra film=)<33

Naaajs!



Sitter i kökert och bloggar, lyssnar på musik=).. Älskar då musik det är det bästa som finns, min dag har väl varit bra.
vaknade me toppen humör och gud va glad jag var me Cindy och lilla spunken på bussen. Fick även en ny tjej i klassen, hon är snäll och trevligt.. Men men vi hade engelska första lektion, gjorde då inte så mycket. sen så fick vi håltimme på idrotten och vi slappde på skolan i ungefär nästan 3timmar tror jag. Haha jag är ine bra på huvudräkning. Men efter en tråkig skoldag så var jag påväg gem me ett topphumör, sen så kommer Robin me dina äckliga kommentarer och jag orkar inte ta upp en diskution me honom för jag vet var det slutar. Det slutar me att vi sitter och skriker på varndra i telefon och jag hade ett bra humör som drunkade i tårar. Så det var bara att ta tunga steg hem och låsas vara glad. Dessutom blir han typ tokig om inte han får som han vill, så det är ju bara att nicka och se söt ut. Så man slipper bråk=).. Jag orkar faktiskt inte bråka me honom det är bara jobbigt och drygt. Men men, väl hemma så kommer syster och säger att jag ska baka. Så jag satt fart och började baka kladdkaka. Men nu känner jag för att gå ut lite grann och ta en promenade=). Jag ska böraj träna elr iaf sluta me allt socker jag äter. För det är otroligt mycket, och Robin vill inte att jag ska få diabetes.. Men det är jobbigt för jag är beronde av socker!..

Men jag har även fixat nya mer bilder=). Efter att ha ätit en kladdkake bit känner jag mig väldigt fet och vill gå ut och gå så jag funderar att powerwalk lite överallt=) Kanske gå ner till märsta station och köpa mig en loka, Haha känner mig väligt hälsosam=). Nu börjar han igen, gud jag orkar inte funderar på att lägga mobilen hemma och ta min ipod för att gå ut och gå. Jag orkar inte me någon människa just nu alla är bara så grymt jobbiga! Nej fyfan, nu ger jag upp det här värdelösa inlägget och lägger mobilen på laddning och börjar min promenad till märsta centrum. Elr så gör ajg det efter middagen. Det får bli efter middagen, så jag kan komma hem och känna mig smal. Så kan jag även göra sit ups innan jag går och lägger mig. Idagt ska jag satsa på att vara i sängs vid 22=). Jag måste få en ordentlig sömn för att orka me min klass imorn=).
Nej nu ska jag hjälpa mamma me middagen och sen gå ut och gå=).
Pus på er så känge, så kanske jag kastar in ett inlägg innan jag somnar=)<33

Next stop school=(



Klockan har slagit 8 på morgonen och jag känner redan för att lägga mg i sängen för att sova lite till men nej nej det får man ju inte. Man måste gå i skolan och min dag börjar me engelska lektion och vi ska få en ny tjej i klassen typ jippi. Men det gör inte min dag bättre för det, måste ju ändå plågas me  engelska, idrott, äcklig lunch, no och matte sista lektion. Ja det har för nog bli min extremt klagodag tror jag=).. Jag äger på att klaga på allt och alla, men jag ska försöka göra något bra av den här dagen också. Som man inte får träffa älsklingen idag så för man tagga hem och leka me bilder på datorn kul kul=)..
Sen så måste man städa lite extra i rummet fast det inte ens är stökigt, och sen ska jag kolla på film=). Jag älskar filmer, jag funderar på om jag ska se bolt elr sevens pounds. Har redan sett  båda på två=), men de är otroligt bra=)..
Sen tänkte jag bara liksom meddela att jag har fått praoplats på skrindan ett dagis i väsby=). Jag känner mg riktigt stolt som kunde fixa det själv..
Men men nu ska jag ta och dricka upp min oboy och tagga till plugget ist för att sitta och skriva meningslösa meningar=)..

Puss Puss


lite bilder=)















Detta är bilderna jag lekte me, hehe det var kul så jag ska fortsätta me det. Ni får fortsätt me er så ska jag fortsätta me bilderna=)<333

Min helg=)



Min helg har faktiskt varit helt underbar.

Fredag:   Typ sitta och frös häcken av mig för att vänta på Robin, sen så drog vi hem till mig där vi börjat hjälpa mamma att fixa mitt rum.
Jag har gjort fondvägg och målat om och gud vet va hur mycket pappa har läggt ner tid på mitt rum=) Tack pappsen<33
Sen slutar me kväll en att vi gjorde nånting, kommer inte ihåg men men=)..

Lördag: vakna och öhmm ja ni det kan man fråga sig vi gjorde faktiskt inte sååå mycket tog det mest lungt. Det var ju trots allt alla hjärtans dag, såå jag och Robin myste och myste. Sen på kvällen så åt vi "hjärt" tårta  och kolla på meodifestivalen och gud vilka jävla dåliga låtar det var i år.. Asso det var typ bara två till tre låtar som var okej. Hallå va händer me svenska folket.. Men väl efter det så gick jag och Robin upp i rummet och skulle se på " the perfect man", men det blev misslyckat som jag somnade efter en halvtimme Haha..

Och sen har vi idag, har inte gjort så mycket vaknade vid 7 gick upp och ut me Egon "sis hund" sen gick han och jag och myste me Robin. Vid halv 9 gick jag och robin  och åt frukost, sen så gick vi och kolla på film mer filmer filmer. Sen så var Robin tvungen att åka hem och jag fällde några tårar men men. Sen så kolla jag på film, lekt lite me bilder och ätit och nu bloggar jag och kollar på gossip girl som jag älskar=)<33.. JAg tänkte ladda upp fotona jag har fixa till=) Riktigt kul va det=)..
Puss så länge_=)

bilder=)<33

Massa bilder nu då=)

mig en tidigt morgon, såå trött så, att man en kan bli bra på kort då är otroligt=)
 mig, samma tidiga morgon




min älskade almenacka=)<33








och min älskade booook=)=)<33



Ungdomar idagens läge gillar att ha sönder saker och ting märker vi här=(. Man får ju nästan en tår i ögat.. Hahah men men, juste det va Mckey som vann top model då inte min favorit men men hon var väldigt duktigt..
Men nu ska jag tagga och plugga lite engelska innan blickarna från robin äter upp mig..
Puss på er=)

Onsdag..



Onsdag onsdag onsdag vilken underbar onsdag eller nej faktiskt inte. Dryga små ungar i klassen som ska hoppa på en och gud vet vad. Orkar faktiskt inte prata om de elr ösla tid på de, drygt drygt.. Men men alla var så jobbiga så jag stack hem en halvtimme tidigare haha så det var liksom goodbye losers=)
Sen så kom jag och Robin hem till mig och så typ skulle vi åka iväg igen så off we go=).. Så till väsby kom vi senare så jag och sis satt och smaska i oss bk burgare, sen så gick vi åkte vidare till centrum och sen så gick vi till ********' och sen så väl efter det så gick vi i centrum och kolla lite kläder och gud jag hitta såååååå mycket som jag ville ha=)=).. Men men efter 45min så skulle Robin iväg. Så jag,mamma och sis kollade lite till sen så åkte vi till jula. Mamma skulle köpa nånting och sen så åkte vi hem väl hemma så åt vi middag=).. Och nu sitter jag här=). Det var min underbara vackra onsdag=)!

Asso jag älskar min bok och min almenacka=), utan de hade jag helt enkelt nte klarat av mina skoldagar såååå många saker som man måste boka in och sånt så det är bara så grymt bra att jag har min almenacka=).. Jag älskar boken jag läser  "pojken som aldrig fanns". Den är sjukt jäkla bra, har aldrig blivit så fast vid en bok förut och nu insåg jag faktiskt att top model börjat=). Asso är typ fast i det=)..Måste bara veta vem som vinner, jag har min favorit och jag kan inte stava hennes namn så jag tänker inte ens försöka, Haha.. Så nu tänker lilla jag springa och kolla på top model och så bloggar jag om sen vem som åkte ut.
Ha det så bra så länge sötisar bilder kommer sen=)<33


Outfit for to day!<33

Asso jag har typ grymt svårt att bestäma mig idag vilken tröja jag ska ha. Har ungefär byt tre gånger, skit irreterande!

Antingen elr?

 Bilderna är inte de bästa=(, men vilken tröja bilr det till mina svarta jeans????...
Jo jag har nog bestämt mig nu, det bilr tröjan längst ner=)=)<33



Jag är inte trött idag för ovanlighetens skull, jag klev upp typ på direkten när klockan ringde. Annars brukar jag ligga och typ halv sova i 30min extra och sen stressa till plugget. Men idag behöver jag inte ens tänka på att stressar hemifrån=). Känner mig riktigt stolt över mig själv=)<33
Men nu ska jag börja göra mig ordning för att gå till skolan har det så bra mina älsklingar=)<33


PussPuss=)

Natti Natti

Nej nu ska jag lägga bort datan och typ borsta tändenna för att göra mig ordning så jag kan gå i sängs snart=)
Är väldigt trött idag och jag måste vara pigg imorn som älsklingen kommer=)..

Så natti natti på er sötnosar=)<33

Give me!!



Give me give me give me.. Jag typ bara vill haaaaaaa!!!<33333

Jag vill ha...



Jag har en väldigt lång lista på va jag vill ha,göra/vill=)
Det är här iaf lite saker från listan:

* Sim kort så jag kan simma
* pirca mig i tungan,näsan,örat och navel
* tatuera mig
* börja träna på sats
* nya skor
* nya kläder/sommar kläder
* pengar
* klippa mig
* smal mage
* sola i soluarium
* mer smink
* ny bh och string trosor
* platt/lock tång
* hårspray
* bruna linser
* större bröst
* mer strumpor
* bli rik
* mer nagellack
* färga håret
* tavlor i rummet
* matta i rummet
* en till madrass till sängen
* påslakan
* mer kuddar
* överkast till sängen
* en laptop
* digital kamra
* ny ipod
* nya hörlurar till mobilen/ipoden
* väskan som jag hittade i sigtuna
* oktober 24/10-09=)
* förlovning
* bebis om typ 3-5år=)
* sommar
* sommarlov
* prao
* rosor/blommor
* parfyrm
* moppe

Det var iaf hälften av allt jag vill ha, så nu ska vi bara sen hur lång tid det tar tills jag får allt=) typ aldrig HAHA

Suck!

Så nu sitter jag vid datan efter att ha duschat, läggt ansiktmask och städat lite i rummet=)..
Jag ska snart ta bort min ansikst mask och sen ska jag göra varm choklad til mig själv och te till mamma tror jag om hon vill ha=)..
Asso jag har ansiksmask bara för att kunna lägga ett fint läggar smink=). Haha som ni bryr er.

Min sminkning är nog ganska lätt=):

*
först så blir det lotion

* sen så lägger jag brunkräm

* puder

* solpuder

* ögonskugga

* mascara x4

* eyliner

* sen typ sist roug

Det är min sminkning=)

Nu har jag tagit bort min ansikst mask och gjort varm choklad, känner mig riktigt frächs nu=), gud va jag älskar att sitta i sängen, blogg och dricker choklad..
Nu ska jag typ kolla runt bland bilderna och se va jag ska ladda upp till bloggen=)<33

Puss så länge<33


Faaan Faan!




Sitter vid datan innan jag ska gå till skolan för jag är redan klar och fixat mig.
Sitter och dricker jävligt varm choklad, som jag känner mig jävligt sjuk. Men mamma tycker jag ska testa att gå och skit bara för se att det kanske går över, hell no att det gör det.. Men men det är bara att lyda mammas order och se glad ut=)
Sen måste man ju och gå till skolan om man vill träffa älsklingen i veckan, så jag kämpar på och jag gör mitt bästa även om det går som skit..

Juste nu mår jag inte bra, och jag pressar mig själv för mycket för att leva upp till deras jävla mål om mig och det blir inte bra. Jag klara inte av det, men ändå pressar jag mig och jag går ner i en djup depprision. Jag försöker vara lika bra som alla andra barn, men det går fan inte för mig och jag orkar inte all press jag får från alla håll och kanter!
Jag pallar fan inte mycket mera, jag försöker och jag skriver av mig på mina låtar men de räcker snart inte mera.
Det spelar inte roll hur många låtar jag skriver om mitt liv, för att slippa stressen för några timmar. Det hjälper snart inte längre pressen och stressen blir för stor och jag klarar inte av det längre. Fan jag vet att livet inte är lätt och jag bad aldrig om att det skulle vara det, men inte en jävel sa att det skulle vara så här svårt. Just nu vill jag bara försvinna för några dagar och sen komma tillbaka till det här. Men bara jag kan få andas lite och slippa känna hur allt tycker på i ryggen på mig. Jag försöker verkligen och jag strävar efter lycka om dagarna, men allt suger fan musten ur mig..
Jag är egentligen chockad över hur jag orkar stå på nästan egna ben fortfarande, just nu vill jag bara supa mig riktigt jävla full och sen lägga mig under täcket och gömma mig från världen. Men det funkar inte riktigt så, men det skulle nog vara skönt. Nej nu gäller det att tänka positivt och sluta vara depprimerad, vilket inte är så jävla lätt. Men men det är bara jobba på och visa att jag klara det här! Jag stötar mig på Robin och jag hoppas han kommer finnas där för mig,fast vi bråkar. För jag är inte redo att stå på egna ben riktigt just nu, för då kommer jag nog sätta mig i ett hörn och sitta där hela jävla livet.. Men men nu är det bara att kämpa på, för jag vet att jag klara det! Jag ska klara det här=)...


Igår blev jag ÄNTLIGEN klar me min typ tredje låt och fan va jag har kämpat me den=), Nu satsar jag på en ny låt, det blir fjärde låten på två månader. Gud va jag känner mig glad över det=), vet inte riktigt ännu va den nya ska handla om. Men jag berätta när jag har gått vart på den=)..

Nu ska jag typ tagga till plugget, fast jag är trött, ont i halsen och bläääh!

Puss på er sötisar!<33

Stor fråga!



Absolut inget elakt menat mot er som är lebbar och så.
Om man nu är lebb och bara tänder på tjejer varför använder de då en dildo när de har sex me sina flickvänner?..
Asso om man blir tillsammans me tjejer så vilja man ju inte ha en kuk och så, visst jag vet att bisexuella tänder på både och. Men nu menar jag riktigt lebbar. Asso de vill ju inte ha sex me killar för de har kuk men de kan använda dildo. Det är något jag faktiskt inte förstår mig på. Har faktiskt undrat det länge och så, vill bara ha ett vettigt svar från något som vet=).

Asso jag har verkligen INTE något emot lebbar,bisexuela eller bögar. Jag trodde själv förut att jag var bisexuel=), men det var bara någon grej jag fick för mig..

Men är det någon som kan svara på min fråga varför lebbar avänder dildosar när de har sex me sina flickvänner, är väldigt nyfiken. Jag trodde de tände på att slicka, pulla, och gud vet vad tjejer kan göra med varandra och jag är INTE intresserad att få veta heller. Jag är blir bara lite chockad när de sätter på varandra me dildosar.. Men men det är väl deras en sak. Men kommentera gärna varför du tror de använder dildosar..

Puss på er=)<33

Grattis=)



Grattis till Mammsen och syster som fyller år idag=)

Jag hoppas du får en bra 20årsdag Amanda=)
Och mamma hoppas du också får en bra dag=)

På lördag blir det att fira amanda hemma hos henne me fika och många vänner och familj kommer dit=)..


Grattis Grattis Grattis=)<33

Lung torsdag..



Det var en lung torsdag idag, började dagen me jävla no fast gjorde ingenting=). Sen mentorstid vi lekte någon lek som typ heter "soffan"- Med vår oseriösa killar i klassen men men det funkar det också.
Sen hade vi so prov franska revolutionen och det fick oväntat bra för mig (happy face), vi fick veta att engelskan utgick och så slapp vi den och så vår sista lektion var idrott=).. Det va min fina torsdag

Jag känner mig grymt trött idag faktiskt, jag orkar ibland inte ens gå upp från sängen på morgonen och gud vet vad.
Jag ska snart ta fil och macka till middag för att sen plasera mig i min sköna säng me boken i handen och rå läsa den=). Den är fan as bra "pojken som kallades Det", den är verkligen hemsk. Han mamma är verkligen en häxa mot honom, hon får för sig att lägga honom på gas spisen med gasen på =(.. Sen så ska jag väl kolla på filmen Bolt me mammsen och resten av familjen, väldig se värd film=)..


Bråttom




Sitter och sminkar mej då jag försov mig imorse=(...
Dagen börjar me tyska (sadface), måste typ skynda mej på annars lär väl barbara döda mej som fan..
Hade tydligen tyska  läxa till idah, men jag fattade inte me men.

Jag känner mej väldigt trött och har inte allst lust att gå till skolan, sen på typ torsdag har vi jävla so-prov och jag måste plugga. Hade hemkundskaps prov igår och det förväntans väl bra för mej=)

Nu är jag äntligen klar, så nu ska man kasta i sig lite frukost  så man orkar me dagen.

Hmm, undra vilka lektioner man har idag, elle vill man ens veta? Nej..Sista lektionen för mig är iaf svenska.
Ska väl även möta upp älsking idag, han ska hem till oss=).

Nej trött som fan är jag och jag vill bara sova men nu måste jag faktiskt kila..

PussPuss

RSS 2.0