Hos älsklingen!



Gud jag är sjukt trött, sitter vid älskling data en snabbis medans han hjälper till och bär lite.
Vi skulle vara hos mig i helgen egentligen, men det blir försent att åka hem till mig för vi vet inte hur lång tid det tar att göra det han ska göra.. Men men vi låg och kollade på steep up 2 the street, filmen är sjukt jävla bra. Så stänger han av den mitt i allt.. Men men han kommer snart och då ska vi kolla klart på den=)...

Han får typ damp på att jag sitter här och bloggar men hihihi jag gör som jag vill enligt mig själv. Jag letar även efter några filmer vi kan se ikväll.. Men nu ska jag gå och kolla på hell´s kitchen på 3:an, det är jävligt bra sen så hoppas jag det börjar något mer bra på tv=)

Jag har även sökt praoplats idag på ett dagis i väsby, ska tydligen ringa "chefen" på måndag igen.. Jag hoppas jag får platsen.. Jag tycker vi alla håller tummarna för lilla mig. Men nu kilar jag=) Haha

Men jag blogg så snart jag få chansen=)


Pusss på er sötisar=)<33


Tisdag!




Äntligen börjar den här sega jobbbiga och hemska tisdagen ta slut, har varit i plugget idag och alla tror jag ska spy blod som igår som jag fick åka ambulans till sjukan, men jag fick där ifrån när mamma kom.. ajja hoppas de har lite kul=)..
Jag ska gå arslet ut vagnen och börja plugga snart först ska jag bara fixa klar mina naglar=)..
Jag ska ha lösnaglar men måla de rosa eller röda=), vet inte vilken färg ännu men det kommer jag snart på=)

Jag kan langa in bild sen när jag är klar=),


Puss på er så länge=)<33

Godmorgon!



Gud klockan är drygt fem i sju och jag är redan pigg, men jag har ändå sprängade huvudvärk.
Efter en lång natt igår för bråkat me Robin är vi nog sams snart förhoppningsvis, jag ska iaf börja sminka mig nu och jag kanske till och me laddar upp en bild när jag är klar=) Gud va snäll jag kan vara Haha..

Idag så blir det att åka till älskling efter skolan och myspysa tror jag iaf, ska sova hos honom=). Det blir mysigt, men nu måste jag sätta fart=)

Puss på er=)

Godnatt<33



Jag säger godnat för ikväll och jag hör av nog senast på måndag igen, måste sova nu..
Ni får sova så sött själva=)

Puss och godnatt och sov så sjukt sött=)<333

Snart 3månader<3333



På lördag så är det 3månader mellan mig och Robin=), det känns riktigt bra.
Vi har det så underbart tillsammans, jag vet inte va jag skulle göra utan min lilla älskling vid min sida.
Han stötar mig i alla lägen och han lyssnar på mig när jag mår dåligt (för det mesta).. Han försöker verkligen förstå mig när jag inte mår något bra, visst vi har våra stunder där vi kan bråka som ett gift par. Men jag antar att det går över snart, det blir bara bättre och bättre me tiden. Men men iaf på lördag ska jag och älskling myspysa riktigt mycket=)..

Jag älskar min Robin!<33=)

Oh my god!



Fastandes vid tvn programet generation fett började och det är helt otroligt att hon vill väga så mycket.
Själv sitter man här hemma och försöker va så nyttig som möjligt och går promenader och gud va man göra för att inte bli fet. Fan jag själv har bestämt mig för att gå ner 15kg så kommer hon där och säger att hon VILL väga 400kg, och bli världens fetaste kvinna som levt. Fan seriöst undra om det är något allvarligt fel på henne. Det börjar nu igen på 3:an..
Hon viker till och med ut sig för att ha råd me all mat hon äter och det finns killar som tänder på det, man bara Okej??.. Är ni sjuka?. Men aja jag ska inte säga något, tycker bara det är lite roligt att hon vill väga så mycket och jag tycker även synd om hennes barn som måste gå igenom det där men det är deras problem.. Nej nu ska jag göra något vetigt innan jag ringer älskingen=)<33


Oh



Nu har jag äntligen vaknat upp ur min längsta sömn på länge, har även hunnit ätit lite me familjen=)..
Så nu sitter jag här och läser även lite på läxan, väldigt tråkigt faktiskt om jag ska vara ärligt..
Nu är jag även klar me min bok som jag ska skriva bokrecension på=), Boken är såå himla bra.
Den heter "som jag vill vara" av Katarina von Bredow, det är andra gången jag läser den. Så jag rekomenderar den starkt=)..

Nu är det ju bara sätta igång me pluggadet,och jag känner verkligen hur det svider i hela kroppen att bara tänka tanken. Men det är bara att sätta igång, har blir inga barn gjorda som man brukar säga=)..
Nej nu jävlar måste jag sätta igång, känner redan hur sömen börjar ta in på mig igen. Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är nu för tiden.. Någon som har några funderingar?


I live is not easy like everbodye belive, and I hope starts to fade away long long away!..


Jag vet inte rikigt men jag har en speciel känsla i mig som jag vill dela me mig men jag tänker inte göra det ändå för jag orkar inte me alla jävla tissel och tassel, så nope ni får inte vet.. Jag är ändå inte säker än och jag vet inte om jag kan göra det. Men det märks ju snart såna fall.. Men nu ska jag plugga innan jag somnar..

Puss på er så länge!<33


En vanlig onsdags lektion!

Tänkte ladda upp bilder från skolan och buhu bli inte äcklade bara!. Jag skulle iaf bli det =)
Här är lite bilder,



Vi börjar me en bild på klassen som glor på filmen på so lektionen Haha de ser taggade ut.



Oja jag måste läsa den och skriva bokrecention



Jag kom på so att jag vill flytta ner till Göterborg=)



sista bilden..
Mums? NEJ verkligen inte!! Det ser ut som katt mat och smakar som BLÄÄÄÄÄ..
Det är faktiskt går dagens mat men jag hann inte att ladda upp den igår så nu får den idag!

det var alla bilder faktiskt, hoppas ni njuter för det gör iaf inte jag!!


Onsdag!



Ooh gud va trött man kan vara, Jag gick hem från skolan ungefär vid elva tiden. Så jag kom hem och käkade som en tjock tjur, sen så stupa jag i sängen vaknar av att mamma skriker från nere våningen och är tvungen att springa ner.. Sen går man upp igen lägger sig i sängen och börjar läsa bok och gud den är såååå bra Hehe. Till slut somnade jag och vaknade me värsta tycket ur min mardröm, och buhu jag är verkligen trött idag jag orkar typ ingenting.

Jag känner bara hur läxorna tycker mig i ryggen och jag vill verkligen inte plugga, men jag måste fan göra det snart!
Jag ska tyo göra:
*tyska
*engelska
*svenska
*matte
*no
*So
Det var typ allt och sen har jag säkert glömt bort något, men ja det får jag väl fixat efter middagen.. Men just nu ska jag läsa lite och sova för jag är super duper trött..
Jag ska snart ladda upp bilder på min fina so lektion idag=)..
Godnatt så länge!<33

Godnatt!<33




Nu är det verkligen dags för mig att ta och sova lite, är sjukt trött och jag orkar inte ens hålla ögonen öppna längre. Jag har faktiskt pluggat, men faktiskt inte städat rummet men det gör jag imorn såna fall. Pallar inte nu iaf och jag vill bara sova nu. Jag är trött såå trött och jag kommer typ somna på lektionerna imorn=).. Har även hunnit att ladda över några nya låtar till min ipod Jippi=).. Fast jag ska typ köpa nu, men det blir nästa månad=).. Oh my god det här går inte längre..
Godnatt på er och sov så sjukt sött nu=)

Bloggar imorn innan skolan och efter skolan=)..

Puss och sov sjukt skönt inatt=)<33


Herregud!



Nu är jag verkligen trött fan, efter dagar och timmar letade efter min ipod så hittade jag den. Fan va jag har längtat efter den. Hihi jag är så lyckad måste fan sluta byta väskor så jag kan hitta saker=)..
Jag slapp då städa köket jag kom hem och Robin va även me mig hem=).. Men jag måste plugga lite snart och plocka upp lite i rummet. Jag har faktiskt egentligen fått ordning på mitt rum, Mamma hjälpte mig faktiskt, för jag verkligen inte orkade själv=)...

Jag har tydligen so prov enligt Malin imorgon och jag kan fan inte ett piss, Haha jag kommer fan gå ig me jaja jag får väl göra mitt bästa. Jag måste ärligt talat plugga nu har fan inte tid att sitta här!. Men jag orkar inte plugga, jag måste städa sen också Buhu.. Men jag bloggar lite efter jag har pluggat=(..

Nej nu gäller det att plugga och titta på happy feet!=)

Önska mig lycka till, Puss så länge=)

Dags att tagga till plugget!



Såå nu är man klar och har fixat sig helt klart, nu ska man bara gå ut me hundarna så man kan tagga till skolan =(.. BuHu jag vill inte till skolan och jag vill inte ha tyska jag vill inte plugga sen ikväll.. Jag vill helt enkelt bara ligga i Robins famn och myspysa. Nej icke ska nicke, när man kommer hem ska man ju plugga, städa i köket, gå ut me hundarna och städa rummet. Sen kan man sista vid datan och prata me älskling=). 

nej nu taggar jag!, hoppas ni får en lyckad tisdag=)

Puss på er<33 


Förlåt!



Förlåt att det inte blivit några inlägg sen i torsdag,det är ett tag sen ja jag vet. Men jag har varit mycket me älskling i helgen. Så har faktiskt inte haft tid att skriva på bloggen. Men jag ska komma igång att skriva på kvällarna när älskling har åkt hem..

Men nu måste jag faktiskt ta och sminka mig sen så ska jag fixa håret och komma på va jag ska ha på mig.. Fan va drygt, jag har prov idag och kan inte ett jävla piss! Haha lycka till säger jag bara till mig själv.. Jag kan ju behöva det som fan, Yeeees sen har jag typ hemkunskap sista lektion idag=)=).. DEt är verkligen Happy face =).. Men jag bloggar i eftermiddag när jag kommer hem som jag inte ska träffa älskling idag =(. Sadface faan. Jag saknar honom like hell!

Det kommer ett inlägg innan jag taaggar till plugget också=).

Puss så länge<33

Outfit for tomorrow!<33

Jag har äntligen hitta mina kläder jag ska ha på mig imorn när jag ska till Robin, asso jag kommer ju ha de hela dagen. Men det är mest för jag ska till Robin sen och vill se lite fin ut juh!=)

Såhär blev det, bilder:

Först: Svarta strumpbyxor



Sen; Ett ganska långt svart linne


Sist: Grå "tunikan" elr va man ska kalla den, ganska lång också. Och även
ett rosa halsband till och ska även måla naglarna bild på det får komma senare=)



Allt ihop tillsammans!=)<33



Jag är då väldigt nöjd me min klädes jag hittade, Ska nog även ha högklackat till det. Lånar sis svarta pums,,
Nu är det dags för mig att plugga plugga plugga plugga till jag fan fattar något av allt..
Jag bloggar innan jag somnar och kanske trycker in en bild på mina ny målade naglar=)<33

Puss så länge=)

Goodmorning!


Det är väldigt tidigt på morgonen tycker jag, fast jag är pigg som en tjur Haha.
Fyfan börjar me No på morgonen och jag har prov imorn på no. Jag säger lycka till mig själv för jag kan behöva det Hehe.
Idag slutar man sent också fan, Om inte malin är hemma såklart då får vi håltimme och slutar typ vid 14, skulle vara mycket skönt, just idag kommer älsklingen också till mig. Vi löste vårt bråk igår så han kommer och myser me mig idag. Jippi<33

Jag kom på att jag glömde visst att göra mina bokrecentioner igår så får göra de ikväll ist, tråk tråk.
jag måste även plugga No, tyska, och engelska, BuHu säger jag bara.. Jag pallar verkligen inte att plugga..
Men det är en bra sak på fredag det är att jag ska till älski och äta middag, Hehe han har lovat middag för två xD.
Bara för han är kock och ska visa sina talanger=) , Så ska vi väl mysa och titta på film på kvällen<33
Älskar att titta på film me honom, han har så bra filmer=) och han gillar barn filmer precis som mig, Haha.

Men nu ska jag dricka upp min smooties och sen fixa mig för skolan=(..
Skriver ikväll när älskling har åkt hem=)<33

Pusss

Godnatt<33

Nej nu är det väl dags att hoppa i sängs, är väldigt trött och har även bråkat me pojkvännen så jag orkar faktiskt inte vara väcke längre. Dessutom ska jag upp tidigt imorn, ska väl typ kliva upp halv sex =(.. Fan jag vill inte mera, men men det är bara att göra som alla andra vill och se glad ut vilket jaag verkligen inte är just nu...
Jag vill verkligen inte göra slut me min kille men jag tror det blir så ändå, jag är trött att få skulden för alla jävla bråk..
Men nej nu ska jag sova.. Puss och godnatt!<33

Sov sött

Tv

Ska gå och vara lite social me mammsen och kolla lite tv me henne och kanske smälla i mig en semla(a)
Gott Gott Gott=)<333

Bloggar innan jag somnar och går till plugget imorn=)..
Ha det bäst så länge,
Puss and Kram


Hehe test

om dig
Namn: Eleanor Matilda Elizabet Ek
Födelsedag: sjunde novmber
Hemstad: Märsta/sigtuna
Ögonfärg:  Ljusblåa
Hårfärg: Brunett
Längd: 162,5 cm
Högerhänt/Vänsterhänt: Vänsterhänt 
Civilstatus: Upptagen sen tre månader tillbaks
Stjärntäcken: Skorpion
Skostorlek: 38
Är din föräldrar skilda: Nope 
Skor i dag: ´svarta par
Svagheter: Hmm, svårt att säga nej ibland (beror på)
Rädslor: att vara ensam, mökret, folk me maskar
Mål för året: Klara åttan me G/VG i alla ämnen
De första du tänker på när du vaknar: "Dags igen"

antal
Antal personer du har kysst: Oj det är nog inte såå många
Antal syskon: 4systrar och en bror
Antal piercings: hade en, men ska ta en ny=)
Antal tatueringar: Ingen

framtid

När vill du gifta dig: 26typ
Namn på barn: Oj har inte tänkt på det.
Vad vill du bli när du blir gammal: Lycklig gamling :L
Drömjobbet: polis/barnmorska

favorit
Mat: Hmm vet ej
Sport: Sex räcknas det?
Djur: 2hundar 3katter 6hästar helt enkelt ett zoo
Glass: Älsklings
Låt : Hmm typ alla Shortys och sofijahs
Nummer: 7,24
Tuggummi: Ibland
Helgdag: Fredag/Lördag
Årstid: Höst/Sommar
Tandkrämssmak: Mint elr jag tror det, brukar inte läsa på tandkrämstuben 
Radiostation: Alla utan p2 p3 p4, det är kärring radiostationer

har du någonsin
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Mm
Rymt hemifrån: Haha ja
Skolkat: Jao
Sovit utomhus: Yes 
Gråtit i skolan: Jaop
Spytt i skolan: nee
Velat bli modell: typ

this or that
Cider/öl: Cider
Pepsi/cola: Samma sak ju ..
Mc Donalds/ Burger king: Donken
Choklad/Vanilj: CHOKLAD!!!=)<3333
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar och blåbär
Kött/veg:Kött
Tv/film: Både och
Gitarr/Trummor: Trummor
Adidas/Nike: Meh!
Kinesiskt/mexikanskt: Kina
Kakor/paj: Kakor
Blind/döv: Död
Dator/mobil: Båda

kan du
Gå ner i splitt/spagat: Nej
Skriva med båda händerna: ja fast dåligt me höger 
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja

vem var den senaste personen
Du nuddade: Mammsen
Du kysste: Robin
Du pratade med: Robin
Du Msn-ade med: Sandra 
Du kramade: Mammsen
Du skällde på: ingen

senast du
Skrattade: Nyss
Grät: igår
Kollade på: top model
Tuggade: Mat
Drog ett skämt: 20min sen 
Sjöng en sång: Nyss

var är du
Vad ser man utanför ditt fönster: Träd
Vad lyssnar du på just nu: " Shorty- allting känns hopplöst"
Vad har du på dej: Blå rutig tröja, linne, mjukisar
Vad är det på din musmatta: Har ingen

har du någonsin
Ljugit om din ålder: Haha ja
Bråkat utan anledning: Mm
Skadat dig själv med flit: Jao
Strippat: Haha ja

har du under den senaste månaden
Druckit Alkohol: Ja
Shoppat: Ja
Skejtat: Nej
Bakat: Ja
Motionerat: ja
Solat: Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: hahah såklart
Sett en död människa: Nej
Använt droger: ne
Ätit Sushi: Ja


Världen tråkigaste onsdag!

Jaa vart ska man börja hela dagen har varit helt jävla tråkigt. skoldagen och när jag kom hem, får ju inte ens träffa älskling idag.. Men imorn då kommer han väl hit förhoppningsvis =). Sitter och kollar på top model, undra faktiskt vem som åker ut. alla verkar väldigt bra. Men vi får väl se jag bloggar om vem som åkte ut sen =).. Jag saknar min älskling väldig mycket idag, och min mamma är värsta glad att ha mig för sig själv för en dag, min mammsen är muppig.,
Juste jag tänkte göra ett test snart så får ni kanske veta lite om mig Hehe. det är ju alltid intressant, Snart kommer svaret vem som åkte ut från top model och varför=)


Kiss


ÄNTLIGEN!!!


Min blogg har äntligen börjat funka och det går precis som det ska. Haha äntligen säger jag bara. Nu är det fan bara att börja skriva=) Hehe
Kiss

Min nya blogg faktiskt!<33

Jaja nu börjar jag tröttna på det här, det här är sista chansen jag ger den här bloggen.. Snälla låt det funka=)

RSS 2.0